در شب میلاد امام حسن ع بیش از ۲۰ هزار بسته معیشتی و ۱۰ هزار پرس غذای گرم دربین نیازمندان استان یزد توزیع شد.

به گزارش یزدفرداامام حسن مجتبی ع، اسوه کرامت و بخشندگی است و در سیره و زندگی آن حضرت آنچه بیش از همه به چشم می‌آید بخشش و دستگیری از نیازمندان است.

در شب میلاد این امام، در مسجد جامع یزد ۶۵۰ بسته معیشتی به ارزش تقریبی هریک ۴۵۰ هزار تومان تهیه و بسته بندی شد تا بین خانواده‌های نیازمند توزیع شود.

به گفته جوکار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهیدمنتظرقائم یزد، هر بسته شامل برنج، مرغ، ماکارونی، رب گوجه فرنگی، حبوبات و خرما می‌باشد.

سردار زارع کمالی جانشین فرمانده سپاه الغدیر استان یزد هم گفت: در مجموع در سراسر استان یزد بیش از ۲۱ هزار بسته معیشتی و ۱۰ هزار پرس غذای گرم امشب بین نیازمندان توزیع می‌شود.

رئیس اداره اکرام ایتام و محسنین اداره کل کمیته امداد امام خمینی ره استان یزد هم گفت: ۵۲۰۰ فرزند یتیم در استان یزد هستند که خیران آن‌ها را حمایت می‌کنند.

بنایی، از عموم مردم و خیران دعوت کرد برای مشارکت در کار ارزشمند حمایت از ایتام به ادارات کمیته امداد یا پایگاه‌های نیکوکاری مراجعه کنند.



  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا